Efter en lång promenad på Stockholms gator tidigare i veckan, satt jag hemma och redigerade lite bilder jag blev ganska nöjd med. Tre av dessa skickade jag till min far och frågade vilken han tyckte var snyggast och snabbt som tusan fick jag svar på följande bild:

Och kunde man inte anat att gubbtjyven skulle skicka över en gammal bild han tagit för närmare 40 år sedan… På exakt samma ställe!

Nu vet även jag om att detta är en ganska populär bild för folk som besöker Stockholm då jag sett den förut, men lite lustigt tyckte jag allt att det var. Speciellt med tanke på att jag för några månader sen inte ens visste om att den gamle hållit på med foto i någon större utsträckning.

Efter denna bild kom mobilfotade negativ i rasande fart vilket gav mig idén att leta upp dessa platser idag och ta nya bilder i färg. Det hade kunnat blivit ett roligt fotoprojekt.

Borde nog hitta på nåt genomfräckt namn på det projektet. Typ, ”Ostervalls through lenses, now and then!”
#goinginternational #kommersnartpåVHSochDVD