Idre utan skidor

För någon månad sedan frågade min vän från universitetet mig om jag ville följa med till fjällen. Först satt jag och funderade men så tänkte jag, självklart. Yes man, såklart jag ska ta chansen att åka! Och det gjorde jag. Modern lät mig låna bilen, som för övrigt är omdömt till Bruna Bönan och som tog oss runt säkert på alla platser! Jag och Frida åkte runt och fotade medans resten åkte skidor. Och vilka underbara dagar vi haft. Snö upp till midjan, solnedgångar, fjäll, vägar, mackor, sjöar… Allt fint man kan tänka sig. Oj, denna resa var fantastisk och några fina bilder lyckades vi allt fånga!

Det var en kväll i Juni… Fast en morgon i Januari!
Nippfjället
Vägen ned från fjället!
Vägen bredvid Burusjön
Burusjön

En stuga vid sjön!

Vi avslutade första dagen med en fika på ett litet våffelställe och drack varm choklad! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *