Idre dag 2

Andra dagen beslöt vi oss för att åka nedåt med en gång istället. Ned och utåt, bort mot Norge! På vägen fann vi lugnet. Oj, vilken plats. På vägen mellan Idre och Burusjön finns en liten plats som har ett café och några Alpackor. Ärligt talat, när vi kom dit var det helt dött, men det gjorde inte oss någonting. Vi traskade längs skoterleden, för satte man en fot utanför så hade man snö upp till midjan.

Väl nere vid Burusjön blåste det rejält. Vi stannade inte så länge, dagarna är fortfarande korta och blåsten var för stark. Så våra stockholmsnäsor strejkade när vi ville över till Norska gränsen. Men en fin plats var det och helt klart värt ett besök!

Även om Burusjön känns som världens ände, eftersom vägen verkligen slutar där, så är det verkligen värt ett besök. Är du i närheten, åk dit!!

Fler bilder kan ni se i galleriet nedan, nu när jag äntligen lyckats klura ut hur man gör! Allt tack vare Frida. (Se, nu får du allt Cred!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *