Monday morning mist

Jag lovade mig själv att jag skulle börja ta vara på dagen. Och när jag vaknade i måndags morse var det en fantastisk dimma som låg över hela Hässelby. Vädret var väldigt likt även under söndagen men då var jag för trött för att orka ut efter helgens fisketurer. Så när dimman fortfarande låg under förmiddagen passade jag på att smita ut och ta några bilder. 
Något jag reflekterat över är att det ofta tar en stund innan jag ”kommer in” i fotandet. De första bilderna blir ofta rätt värdelösa. Men när jag sedan tagit några bilder, är lite varm i kläderna osv, då växer också kvalitéten på bilderna.

Tornen i Hässelby!
Badsäsong? Föredrar nog att simma i Åkeshovs simhall istället, nu när de faktiskt öppnat.

”I can’t see clearly now the rain is gone…”

Det blev en skön promenad på ca en och en halv timme innan det var dags att bege sig hemåt och äta frukost och sedan vidare till jobb. Idag har dimman tyvärr lättat och Hässelby är inte lika spektakulärt längre. Däremot ska jag till tandläkaren ikväll, så tänkte eventuellt bestiga Ekeröbacken under kvällen. Får se om det kan bli några fina bilder därifrån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *