Ekebyhovsbacken

Vissa morgnar känns skit. Eller till och med vissa dagar, och det är helt okej. Tisdagar verkar vara en typisk sådan dag för mig. Det är långt kvar till helgen och man kan inte ursäkta sig med att halva veckan har gått så alla ”borde” och ”om” sitter kvar i kroppen vilket ofta resulterar i att ingenting blir gjort istället. Denna veckas tisdag var precis så, och jag blev hemmasittandes med en massa tankar som inte ville någonstans. Men jag skulle iväg till tandläkaren på kvällen, så jag tänkte att jag lika gärna kunde klä på mig ordentligt och passa på att bestiga berg efteråt. Så med nya, fräscha tänder, långkalsonger och värmetröja begav jag mig ut i jakten på ”cityskape”-bilder. 
Det blev det inte mycket av dock, men vad jag hittade var en hel del fint ljus att leka med. Snökanonerna var igång vilket blev besvärligt då snö är blött och bilderna blir suddiga av blöta på objektiven. Men som tur var blåste det lite och det gav också fina linjer i den yrande snön på toppen, som säkert mäter hundra meter över havet om man hoppar på toppen!

Ahh. Är den inte fantastisk? Tre nedfarter och allt. Nästan som i idre.

Jag kämpade och slet för att ta mig upp, där jag hoppades på att mötas av fina vyer av stadsljus att finna linjer och mönster i. Men eftersom snökanonerna hann blöta ner mitt objektiv blev det inte mycket av det. Istället fick jag leka att jag var på mars.

Tydligen hade någon annan redan satt sina spår på mars..

Jag hann till och med stöta på folk på mars! En fader och hans dotter som väntade på att storebror skulle åka skidor. Dottern var också intresserad av fotografi och hade fått sin första ”lite mer riktiga kamera”. Härligt tycker jag, hade jag blivit statsminister hade alla barn fått möjligheten att prova på foto! 

Ja, tydligen fanns det dessutom andra människor där med.

Efter detta häpnadsväckande äventyr begav jag mig hemåt med ett betydligt bättre humör, och fina tänder dessutom. Jag måste tydligen börja borsta lite bättre. Men det gör inget, jag menar vem gillar inte att borsta tänderna!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *