Fiske, Skog och natur, Vardag (fest)

Sommaräventyr med en gammal vän

Nåväl, killen är inte särskilt gammal. Men han är en av de äldsta vännerna jag har. Jag och Loke började högstadiet ihop i sexan, och sedan dess har vi hunnit med en hel del knasigheter. Att han står ut med mig efter ett par dramatiska högstadieår och mängder av feluppfattade diskussioner över Facebook är ett under. Han har också stått ut med katastrofala fisketurer och campande i storm. Men än så länge står han kvar, och det är jag väldigt tacksam för!
Förra veckan skrev Loke plötsligt och frågade om jag ville följa med till hans landställe. Självklart vill jag det, även om det strulade till min planering lite. Men det var inget som gick att lösa, så efter två timmars bilresa i Bruna Bettan var vi framme i stugan på ”Ön” i Västmanland. Och fina dagar fick vi. Även fast fiskebutiken vi skulle besöka lades ner för åtta år sedan lyckades vi dra ett par aspar, en liten gädda och en abborre. Dessutom har jag badat mer dessa dagar än under hela förra året. Helt otroligt, jag, bada?
Vi hann också med att besöka Fagersta, en plats jag kände att jag definitivt skulle trivas att bo eller jobba i i framtiden. En väldigt fin, liten stad som definitivt är värt ett besök!

Det var mycket fina dagar på landet, och att åka hem till stan kändes himla tråkigt! Men tyvärr behövdes det eftersom Klöver sprungit bort och jag redan imorgon ska åka vidare på nästa äventyr till Köping!

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *