Två underbara dagar i stallet. Två väldigt utmanande dagar för mitt fotande. Men det har varit så roligt och givande på många sätt. Att njuta av hösten, med härliga människor, mycket skratt , fotande och få ta del av andra människors liv och intressen... Det är en ynnest!
Av alla de bilder jag tog i helgen var det bara en liten del jag blev nöjd med. Det är mycket att tänka på. Först och främst ska fokus sitta, sen ska bakgrund kollas, sen ska hållning och ben på hästen tajmas och ansiktsuttryck på ryttare, ljus ska vara rätt och tillräckligt starkt men inte för starkt för att slippa starka kontraster. Sen ska man ha en bra idé...
Några bilder blev helt okej. Jag har några idéer till, men tiden räckte inte till denna helg. Kanske någon annan gång. Men lärorikt har det varit, och njutit har jag gjort. Ja, dessa dagar har verkligen tagits vara på. Precis som jag sa vid nyår. Och denna höst är verkligen värd att ta vara på!