God Jul

Denna jul spenderar jag i Åre. Min fina vän Susanna, som jag fotat tidigare ihop med sina hästar, bjöd med mig för en tid sen, och självklart ville jag följa med. Min familj skulle inte ses, Mor och Pelle är i Västervik i sin nya stuga, Bror är i Tyskland och då blir det inte mycket gemensamhet kvar. Så det var ganska enkelt att ta beslutet att åka med.

Bilderna som kommer idag är från igår, när jag besökte Tännforsen. Det sägs vara Sveriges högsta vattenfall, och en fantastisk plats! Så är ni i närheten kan jag varmt rekommendera denna plats. Dessutom fick jag syn på en strömstare. Efter att ha sett fotografen Craig Jones inlägg om strömstarar har jag haft en liten dröm om att få fota dessa fåglar. Och av en ren slump såg jag en liten prick på långt avstånd som dök och hade sig i den kalla strömmen. Tyvärr kom jag inte så nära som jag hade velat, men det var en häftig upplevelse ändå!

Det var verkligen en underbar dag och en fantastisk upplevelse. Det känns lite som en dröm att pulsera runt i snön upp till knäna och få leta motiv. Lyckan är oerhörd inom mig, även om energin är helt slut på kvällarna!

Från mig till er, en mycket God Jul. Nu är förvisso julafton snart slut, men jag hoppas att ni allihopa tagit vara på dagen. Njutit, inte stressat!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *