Skog och natur

En midsommarnattsdröm

Denna midsommar firade jag och Linda ihop i ett tält nästan två timmar från Stockholm. Gysinge ger möjligheten till en fantastisk plats för oss som gillar naturupplevelser och vare sig man gillar fiske, foto eller vandring och bra vandringsleder och vindskydd med eldstäder öppnar för härliga övernattningar. Denna gång hade någon snott de närmaste vindskydden dock, så vi bestämde oss för att slå upp tältet som vi turligt nog tog med i nödfall. 
Men, som ni kanske kan ana så klarar inte jag av att befinna mig på en sådan plats utan att springa runt med kameran och i detta fallet stativet. Ännu mindre klarar jag av att sitta  stilla när moln förgyller sommarnattens färgranna himmel. 

Det är något speciellt med moln alltså! En bild blir allt som oftast bättre med moln. 

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *