Stad

Det snöar nu.

Japp, du läste rätt. Det snöar. Och som vanligt när det snöar slutar pendeltågen gå, regionaltågen krånglar och tunnelbanan är försenad. Och som vanligt är det kallt när det snöar. Och som vanligt dyker det upp en massa bilder på Instagram med folk som klagar på kylan.

Ja, kära vänner, det är kallt när det snöar. Men varför har du jackan uppknäppt då?
Det är verkligen obegripligt. Inga vantar, ingen mössa, ingen halsduk, jackan uppknäppt, strumpor som slutar under fotknölarna och byxor som är uppvikta så fotlederna är bara och du funderar på varför det är kallt?

Ni läste rätt, det snöar. Glöm inte bort vart ni läste det först!

När det snöar är det kallt. Lär av denna dam. Mössa, jacka, vantar. Och damen bortanför, även hon har vantar och mössa. Då klarar man sig.

Jajjemen, snö här med.

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *